Είσοδος Εγγραφή

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη που παραλάβατε εντός 15 ημερών από την παράδοση τους.

Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων. Η φόρμα συμπληρωμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία πρέπει να συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Ειδοποιείτε το κούριερ, με το οποίο σας στείλαμε την παραγγελία σας και κάνετε την αλλαγή χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, εάν θέλετε να καταχωρηθεί παραγγελία αλλαγής.

Εάν τυχόν θελήσετε να αντικαταστήσετε είδος για δεύτερη φορά, επιβαρύνεστε με 3€ για την επιστροφή και με επιπλέον 3€ για την νέα αποστολή.

Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση 3€) ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί να μείνει στην καρτέλα σας και τη χρησιμοποιείτε σε μελλοντική σας αγορά.

Αλλαγές πραγματοποιούνται και στο φυσικό καταστήματα, σε διάστημα 30ημερών, εκτός Σαββάτου και με την προυπόθεση οτι έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής στην περίπτωση του δώρου.Στο φυσικό καταστήματα δε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων ή έκδοση πιστωτικού για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα είδη που επιστρέφετε πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα με τα καρτελάκια τους και την αρχική τους συσκευασία τους άθικτη. Αν τα είδη φέρουν εσωτερικό τύπωμα δεν πρέπει να είναι φθαρμένο ή αλλοιωμένο. Επιστροφές στις οποίες έχει φθαρεί η συσκευασία (κουτί κλπ) ή το προϊόν δε θα γίνονται δεκτές.

Όλα μας τα είδη περνούν από ποιοτικό έλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση πριν την αποστολή τους. Στη σπάνια περίπτωση ελαττωματικού είδους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας μας.

Τυχόν επιστροφές χρήματων γίνονται σύμφωνα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει την παραγγελία σας. Εάν έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε λογαριασμό, συμπληρώνετε το IBAN του λογαριασμού σας και το όνομα δικαιούχου στη φόρμα επιστροφής προϊόντων. Η επιστροφή χρήματων χρεώνεται με έξοδα 3€ για την Ελλάδα και 30€ για την Κύπρο.

Εναλλακτικά, το ποσό μπορεί να παραμείνει στην καρτέλα σας και να το συμψηφίσετε σε επόμενη αγορά σας. Για κάθε διευκρίνιση και υποστήριξη καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών : 210-3227694 ή με e-mail: info@zoulovits.gr

H διαδικασία αποστολής των ειδών γίνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR και με βάση την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ της εταιρείας μας.